chinaglaze-areyoujelly-1

Så var det måndag igen! Måndag innebär dels att Nadine är här, det var hennes första dag på simskolan idag. Tänk om man kunde känna sådan entusiasm för något som hon gjorde? Men måndag innebär också Blå Måndag hos underbara vackra Linda och hennes Nailorama!

Jag vill visa er det näst sista av mina lack från China Glaze sommarkollektion Sunsational Neons On The Shore Collection. Idag lila Are You Jelly?, frågan är befogad för även detta är en crelly. Jag hade sett fram emot en riktigt härlig jelly men tji fick jag. Dock är det ju inget fel på lacket i sig, det är ju fortfarande hur vackert som helst.  Sedan är det ju inte blålila, det hade ju passat bra för dagen. Det är ju mer rödlila måste jag säga. Jag frågade Linda igår om hon skulle godkänna detta, men vi får se när hon sett bilderna…

Tre lager har jag använt, det sista ganska flödigt för att få det att täcka bra. Det torkar matt, men det är inte så neonigt. Men torktiden var bra och lätt att måla med.

Så, njut av bilder och in till Linda och ge henne en kram! Det kan hon behöva idag!

chinaglaze-areyoujelly-2chinaglaze-areyoujelly-3chinaglaze-areyoujelly-4chinaglaze-areyoujelly-5

  1. Underbar färg, men jelly, alltså jag blir ju så irriterad varje gång jag testar jellys och inser att jag inte riktigt klarar av VNL.

Comments are closed.