22 april, 2024

Holofredag: Depend – 2033 Ocean Blue

 

Det var med lite blandade känslor jag mötte fredagen och denna veckas holofredag. Jag älskade nämligen min manikyr med Fantasy Fire! Åhh, får lacka med det snart igen!

Idag är solen lite på dekis, det är ingen strålande soldag men åtminstone inte regn. Så det blev ett Depend istället, trots att jag har två Layla kvar att testa. Men, jag vill spara dem till soligare dagar – hoppas jag inte gör bort mig nu! Tänk om sommaren nu är över och det kommer regna fram till juni nästa år! EEEK! Nej, tänk inte ens tanken!

Men det blev ljusblå Depend 2033 – Ocean Blue. En ganska diskret blå nyans, men med tydliga regnbågar. Väldigt fint, inte sant? Två lager räckte bra och med Aqua Base under flöt det på helt utan problem dessutom. Imponerande vad Depend lyckas med dessa lack! Förresten, om du aldrig har provat A-Englands topplack The Shield måste ni göra det. Det är sååå jävla bra. Högglansigt och torkar hur snabbt som helst! Blir lite segt mot slutet, men det går att hantera rätt bra och krymper inte heller lacket. Prova det!

10 tankar på “Holofredag: Depend – 2033 Ocean Blue

  1. Jättefina bilder. Jag som har köpstopp var faktiskt tvungen att köpa Fantasy Fire på eBay. Kände att jag inte kunde hålla mig längre. Men det var ju bara ett lack så det gör ju inget. :)

    1. @Pamsan, Tack! =)

      Ja, den är lite av ett måste i samlingen, så du gjorde helt rätt som bröt ditt köpstopp! :D Ser fram emot din manikyr med den.

Kommentarer är stängda.