Har haft en hel massa business idag, en vanlig arbetsdag för en egenföretagare alltså!

Började med sista mötet med Cornelia från ALMI, denna gång utan blomma och dessutom definitivt sista mötet. Fruktansvärt givande med coach, vi har mer eller mindre rekonstruerat hela Nailmail sedan förra året. Då var vi nära konkurs, nu är vi på väg mot plus. Egentligen var hon till för att utveckla mitt företag och företagande, men det blev lite mer brandsläckning än jag hade tänkt mig. Men det var absolut nödvändigt för att överleva. Kan ni förstå att vi i november firar tre år? Lite tankar har dock kommit upp efter mötet som jag gärna berättar för er om.

Vår ekonomi är idag mycket mer sund utan det ständiga läckaget av pengar innan Cornelia hjälpte oss. Vår organisation och struktur är mycket renare och med lite tid i denna anda kommer jag också kunna leva på detta en dag. Men skulle jag veta hur mycket slit det är med ett eget företag skulle jag aldrig börja. Hur ledsen man blir vid motgångar och hur de egna skyhöga kraven på 100% service skapar ångest och rädsla. Men också, all den kärlek och feedback som trillar in per mail och i de omdömen jag i veckan fått på Ehandel.org. Utan er kunder hade jag troligen aldrig fortsatt med detta! Stort tack till alla som stöttat mig under dessa år, ni är så guld värda! ♥

Som ni ser på Ehandel.org har vi fått mycket högt betyg för våra köpvillkor och er säkerhet i shoppen. Den sista 0.25 poängen får jag om jag byter till SSL, vilket kostar lite för mycket i nuläget. Men ni ska också veta att villkoren inte bara är tomma ord från min sida!

Självklart är det mycket som inte är bra med Nailmail. Jag hatar tex att det blir så mycket restnoterat! Jag kan inte annat än be om ursäkt då det händer och hoppas på ert tålamod. Men jag jobbar på att skapa system för förbättring, för att komma till rätta med detta runt administrationen. Om det är någon som har förslag på andra förbättringar är du mycket välkommen att höra av dig!

Nåja, en vanlig tisdag som sagt, man är aldrig ledig från jobbet! (Notera tiden jag publicerar detta tex…)

Nu, sova för att orka upp till mitt jobb som anställd imorgon! Godnatt!

Okategoriserade
 1. hm ja man förstår inte så mycket arbete som ligger bakom
  iofs vet jag Då jagvar gift min man gick upp 5-30
  jobbade hela dagen kom hem åt middag
  bytte om till arbetskläder jobbade igen lade sig ca 23.- 24.
  sen upp igen
  det är mycket jobb!!!
  Du är duktig du KARIN SOM KAN .
  lYCKA TILL med Nailmail !!!( YOU worth it !)

Comments are closed.