Känns som jag använt den rubriken förr… Men skitsamma! =)

Hemma på lunch, det är min torsdagsrunda jag kör idag eftersom det är helgdag imorgon så lunchen blev rejäl för att stå mig resten av dagen. Stekt lax, stuvad spenat, broccoli, creme fraiche och oliver – ruskigt gott! Nu sörplar jag kaffe innan jag ska fortsätta min runda, via Posten där jag ska lämna säcken med A-England! Länge sedan vi hade en så smidig packning, inga restade och inget konstigt nånstans. Nu hoppas jag slippa mail om fel, haha! ;)

Dagens mejk matchar mina supersnygga naglar, turkosa från Wet n Wild. Så i den inre ögonvrån Golden och i den yttre Buzzer, båda från Make Up Store. Svart eyeliner och läppstiftet är från Oriflame. Väldigt nöjd med dagens! =) Skönt att ha fått tillbaka inspirationen och sminkglädjen igen!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Puder: MAC Mineralize Powder
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Golden och Buzzer.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: M*A*D Sealant m. Face Stockholm – Black.

Läppar: Oriflame – Giordani Gold Jewel Lipstick

Comments are closed.