lor-2004-1

Blev en ganska misslyckad mejk idag, till vårt besök nere på stan för att rädda isbjörnarna. Eller ja, stå på ett torg och hålla upp lappar samtidigt som vi formade ordet ”I ♥ ARCTIC” med våra kroppar! Ska bli kul att se bilderna sen, jag, mamma och Nadine står på bokstaven A =)

Nå, mejken var det som detta inlägg skulle handla om. Inte så lyckad alltså, blev inte alls som jag hade tänkt. Men jag har använt Cupcake från Make Up Store på hela ögonlocken och upp mot globlinjen, sedan Mint Julip under ögat. Jag har sedan använt Mac-pigmentet Steel Blue som en eyeliner. Den hade jag glömt hur snygg den är! Får använda den på egen hand snart.

Tur det var så soligt att det var solglasögon på!

lor-2004-2lor-2004-3

Produktlista

Hud
Primer: Benefit Pore Primer
Foundation: Benefit Hello Flawless Oxygen Wow – Ivory
Rouge: Meow Cosmetics Rouge – Harlot

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Mint Julip, Cupcake.
Mascara: Clinique High Impact Waterproof Mascara
Eyeliner: Mac Pigment – Steel Blue
Ögonbryn: Make Up Store Microshadow – Deadly

Läppar: Clinique Chubby Stick – Voluptuos Violet

Attityd: PMS

Comments are closed.