28 april, 2024

Ett år av skönhetsbloggande!

Idag fyller Vacker & Underbar ett år!

20 augusti 2007 nischade jag min allmänna blogg Kleiner Liebling och startade en egen skönhetsblogg. Detta var i samband med att Pret-ty lanserades och namnet blev – inte helt otippat – Kleiner Wondervoll. Kleiner Liebling betyder ju Lilla Älsklingen, Kleiner Wondervoll skulle då betyda Lilla Underbara. Fullständigt ologiskt och inkorrekt enligt min tyska pojkvän… Jag har också bytt adress två gånger från krångliga blogg.se till mitt eget webbhotell och nu till en helt egen domän med korrekt url dessutom!

Namnet som hängt med längst och blivit inarbetad är Vacker & Underbar. Detta syftar både på mig och på hur alla ska se sig själva. Namnet kändes väldigt klumpigt i början, fortfarande kan jag skämmas lite när jag säger högt vad min blogg heter. Det är ju inte lika fyndigt som Bjooti tex! Eller då jag ser att någon kallar mig Vacker som namn istället för mitt eget inarbetade AkroGirl. Men numera har jag ändå växt i min kostym, kommit upp i Googlesökningarna och hittat min egen form. Jag är ingen stor skönhetsbloggare, jag har runt 100 trogna unika läsare per dag just nu. Jag skriver inte om nya kollektioner och önskelistor, jag går inte igång på en massa olika grejer. Jag har gått från full skönhetsfokus till livsfokus med skönhetsinriktning. Jag skriver mer personligt än de största bloggarna inom denna genre men ändå lyckas jag få läsare.

TACK!! för att just du är här och läser detta! Jag tackar verkligen ödmjukt för att du är här och läser och kommenterar. Jag försöker att inte bli bloggalen och bara skriva för att tillfredsställa mina läsare, jag skriver ju först och främst för min egen skull. Men jag blir ibland avis på de som lyckas och har många besökare. Jag blir alltid glad då någon länkar till mig, att någon visar sin uppskattning för vad jag skrivit och gjort – själv är jag otroligt dålig på att länka till andra bloggar jag gillar… Ni skulle bara veta hur ofta jag besöker era bloggar!

Oavsett vilket, jag kommer fortsätta på min personliga linje! Den här bloggen hade tidigare undertiteln ”Så som smink är för mig” och så kommer det fortsätta vara även om undertiteln numera är ”A shadow a day makes the dull go away”.

Jag hoppas att du kommer fortsätta läsa min blogg och att vi alla kommer trivas med vårt gemensamma strävande efter en vackrare värld! ♥

11 tankar på “Ett år av skönhetsbloggande!

  1. Stort stort grattis till dig! Jag är en av dina trogna läsare och det vet du! Vill även att du ska veta att dina vackra ögon i olika färgkombinationer lyser upp vardagen och jag uppskattar din blogg jätte mycket!

    Ha en underbar dag!

    Kram t

  2. Grattis och tack för ett underbart år! Jag har ju inte hängt med sen början, men så länge jag har följt din blogg har jag äälskat den! Ha en fin dag!

  3. Grattis på 1-års dagen. Jag har läst bloggen sedan den kom upp på pret-ty :)
    Ha en fantastisk dag :)

  4. Tack så mycket allihopa! Vad roligt att ni uppskattar min blogg och att ni tycker den utvecklas till det bättre. Blir ju så när man finner formen för sitt skrivande. Visst hade jag aningar om att jag hade underbara läsare men ni är ju verkligen hur gulliga som helst!
    Jag läser era bloggar också förresten… ;)
    Kram!!

  5. Grattis, älskling!

    Jag tycker du har en bra balans – i en del bloggcirklar och -genres blir ju inte det uppskattat om man går off topic mot det privata, men här är det precis tvärt om. Jag tycker du hittat en god balans och inriktning med just dagens mejk&allmänt blabber i lika proportioner – eller som du så själv träffsäkert beskriver det: livsfokus med skönhetsinriktning (och du har lyckats behålla din trogna läsarskala och få dem att bita fast ännu mer trots mina än så länge bara två gästinlägg ;).

    Du skall veta att du gör MIN värld vacker, varje dag – och jag har ju en unik ’behind the scenes’-inblick när jag fångar konstärskan i arbete i sminklogen – a k a ’badrum’ :) – som ibland landar som en photoshoppad bild här på bloggen :).

    Keep up the good work, keep up your great spirit!

    Puss&Kram!

    Din Anders

Kommentarer är stängda.