ons-1802-1

Onsdagsmejken här då!

Jag fick lite skuggor i present av Nailtastic-Anne, bla den gröna Fizz från Make Up Store som ni ser i den inre ögonvrån. I den yttre ögonvrån en brun skugga från en liten trioskugga jag fick av Maria, minns inte vad märket hette nu. Helt ok kombo även om Fizz hade behövt en annan bas för att synas bättre. Den fungerar mer som en highlight tror jag.

Fluffhår efter 2 dagar i knut, hehe… Det är otvättat sedan i  fredags, inget torrshampo. Har sina fördelar det här att vara gravid :P Men jag måste verkligen klippa mig nu, så kan jag klippa och färga i augusti nästa gång.

Läppstiftet syns lite dåligt men det är nya Clinique Long Lasting Lipstick som jag fick igår, i färgen Will you…? Härlig nyans som klädde mig väldigt bra, satt rätt bra också. Färgen bet sig fast i läpparna även om det inte längre var någon färg om du fattar. Fint!

ons-1802-2ons-1802-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti Blemish Liquid Foundation
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – Fizz. Triopalett.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner:  BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Clinique Long Lasting Lipstick – Will you…?

Attityd: Seg faktiskt…