Nu släpper Claudia nya sminkprodukter!

Deras ögonskuggor, rouge och puder har fått nya förpackningar med fönster för att lättare se färgen. Det är också en ny formula med bättre pigment och hållbarhet på samtliga produkter. Trippelögonskugga och en ny cremeconceler med två färger som man lättare kan blanda. Pudret kostar 69 kr, rouget 59 kr och ögonskuggorna 59 kr. Concealern kostar 69 kr.

Även mascarorna är nya, Claudia Lash Attraction med en konformad nylonborste,  och vattenfasta Claudia Lashing Out Mascara med kamformad  gummiborse. Den första mascaran kostar 69 kr, den vattenfasta 89 kr.

Jag har fått hem dessa produkter för att prova och ska göra en mejk senare med dessa. Är det något du är nyfiken på? Jag testade snabbt på armen utan primer och då syntes det absolut ingenting. Men med ordentlig bas borde man kunna få till något iaf!

Claudia Cosmetics hittar ni i deras webshop, Claudia.se och du hittar deras webshop på http://www.shopping4net.se/

 

Okategoriserade
    • Claudia är en av mina leverantörer av nagellack, så de skickar till mig av förhoppning att jag ska köpa in. Inte testa för bloggen tror jag. I andra fall har jag helt enkelt skrivit mycket om smink under flera år och därför fått deras uppmärksamhet.

Comments are closed.