17 april, 2024

Dagens: Viva la fredag!

Nu är jag hemma från stan och ”av med Lotta”! Hon slutade redan vid 13, så jag fick expressminka mig och sen drog vi ner på stan! Fikade på Lindahls innan vi gick tillbaka hem hit. Därefter har vi swatchat lack från Zoya, BB Couture och Diamond Cosmetics som jag ska sälja som begagnade i shoppen. Jättemysigt och roligt att bara hänga en stund, det har blivit lite dåligt med det på sistone.

Mejken då, den utförde jag med mamma i luren samtidigt. Men det blev en ganska enkel mejk, passande för det fina tövädret och besöket på stan. Jag grundade med en mörkbrun skugga från Sleeks Storm-palett. Därefter två Lily Lolo-skuggor, Pixie Sparkle i den inre ögonvrån och Chocolate Fudge Cake i den yttre. Enkel men snyggt. Tyvärr svårfångat på bild!

Vad gillar ni toppen från Lindex? Tycker trycket är lite kasst, alltså kanterna. Annars gillar jag den.

Produktlista

Hud
Foundation: Cliniqie Even Better Foundation
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush – Cherry Blossom

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Sleek – paletten Storm – mörkbrun matt skugga. Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Chocolate Fudge Cake och Pixie Sparkle
Mascara: Lancôme Doll Eyes
Eyeliner: Nyx

Läppar: H&M

12 tankar på “Dagens: Viva la fredag!

      1. Håller med här, passar dig bra!

        Och ser fram emot lacken du ska sälja, hoppas jag får tag i några :)

  1. Va??? ursäkta mig men jag tyckte kärringblåsa” men men smaken är som baken
    bara du trivs i den…( mer intresserad av dina lack )

  2. ok, att du bara svischar ihop en grym makeup medans du pratar i telefon är för mig helt ofattbart!!! Enkelt och väldigt snyggt, det är ju det enkla som oftast är svårast!!! Jag för min del tycker att toppen är grym, vårkänsla på den med jeans och snygga boots!! Ha en bra helg!

      1. @Karin svarar, oops jag skrev visst på fel ställe ser jag nu. men antar att du förstod att det var lacket i nästa inlägg jag menare :P vill säga att jag tycker inte din top var ”kärring” utan jättefin =)

Kommentarer är stängda.