Idag tog jag det lugnt hemma fram till 16, då väntade ett möte med min mentor Mats. Dessutom träffade jag Lotta för en fika på Espresso House, det har blivit dåligt med häng på sistone tyvärr… Jag fick lite gjort här hemma förstås innan jag gick ner på stan, lite pill med Nailmail och lite bloggande som ni märkt. Men bästa idag var nog nya säsongen av Real Housewives of Beverly Hills! Av någon anledning gillar jag BH-damerna bäst, har sett Atlanta, New York, Washington men inga är mer intressanta än BH. Märkligt, men jag gillar dessa opererade divor.

Mejken idag ville jag skulle vara lite annorlunda, tanken var att det lila skulle gå upp mer mot ögonbrynet i en rak linje. Förstår inte hur Linda tex gör med sina skarpa linjer och allt vad det är. Inspireras massor men frustreras över att jag själv inte lyckas!  Men detta är alltså skuggor från Make Up Store, guldiga cybershadow Golden på hela ögonlocken och lila microshadow Flamenco i den yttre ögonvrån och i globlinjen. Guldiga kajalen Czar runt ögat, även den runt MUS.

Nåja, jag blev rätt nöjd ändå även om visionen var en helt annan!

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Mac Mineralize Powder – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store. Cybershadow – Golden. Microshadow – Flamenco.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Make Up Store – Czar

Läppar: Clinique

Comments are closed.