Jag är ingen journalist, let’s make that clear! Ja, det märker man om inte annat när man läser nedanstående intervju med Oriflames Jonas Wramell! Hoppas du gillar den ändå och får lite inspiration av honom!


KJ: Anser du att fler borde sminka sig för att det är roligt snarare än enbart ett sätt att dölja fula detaljer i huden?

JW: Jag anser att makeup är ett roligt komplement till tillvaron, ett sätt att addera lite vardagslyx men också ett sätt att uttrycka vem man är inför dem man möter under dagen. Att känna sig fin är ett sätt att bygga självkänsla och känner du dig snygg och fin har du möjlighet att fokusera på det du ska göra och du presterar bättre.

KJ: Inspireras du av andra makeupartister? Vem förutom dig själv tycker du är Sveriges bästa just nu?

JW: Jag inspireras av allt som är kreativt i min omgivning och naturligtvis även av andra makeupartister, min favorit är Natalie Berzelius som inte bara är en mångsidig och skicklig makeupartist men även en riktigt trevlig och rolig människa att vara runt.

KJ: Du berättade om filmen Blue Lagoon med Brooke Shields, utgick du sedan efter en modell med hennes ögonbryn eller var det mer miljön som sådan?

JW: Filmen Blue Lagoon är en av mina favoritfilmer jag inspirerades både av den somriga och härliga miljön men även av Broke Shields som har varit en Beauty icon för mig i många år. Modellvalet gjorde jag för att jag ville att modellen skulle påminna om just Broke Shields och hon är ju känd för just sina markanta ögonbryn.

Tack Jonas för dina svar!

Okategoriserade