Ja, igår var jag alltså på hårkonsultation på Style Station samt förefotografering, utan smink eller fixat hår. Jag kom dit och fick sedan vänta ett tag då alla modeller, mest gymnasieelever, gicks igenom. För mig blir det naturligtvis något kortklippt, inte bara för att jag inte har så mycket hår att spela med i nacken men också för att de tycker om min profil. Färg vet jag inte riktigt än, men kanske rött.

Därefter fick vi åka till Två Fotografer ute på Lindövägen, där vi skulle ta bilder före vår makeover. Vi kommer ju få ny frisyr men också mejk, ska bli kul att se ett proffs i arbete och hur bra det håller under helgen. Det var kul att fotas måste jag säga, jag är  nog rätt Top Model-skadad samt att jag ju fotar mitt ansikte så pass mycket. Det var svårt att le naturligt och att låta bli att visa den sida jag gillar bäst…. ;)

Fotografierna kommer användas i Två Fotografers egen portfölj och makeovern är en del i Style Stations egen kollektion. Jag har ingen aning om jag får några bilder för egen del eller om jag får nöja mig med de jag tar själv. Men ni kommer ju få se min nya frisyr och mejk på måndag eftermiddag.

Massa Mässor!

Mässan jag ska visas upp på är på Stadium Arena den 2-3 april och heter Massa Mässor, öppet 10-17 på lördagen och 10-16 på söndagen. Förutom Trend & Mode är det också Massa Mat, Sport, Fritid & Hälsa, Bil, Mc & Båt, Resor & Upplevelser samt Hem, Villa & Ekonomi. Så det kommer finnas något för alla denna helg! Jag kommer gå modevisning (med Jay Smith, heh!) klockan 12, 13.30 och 15 på lördagen, och klockan 12 och 14 (med Andreas Weise, urk) på söndagen.

Jag kommer vara i Style Stations monter hela helgen också, vi kommer finnas i monter B10 vilket ligger längst in i B-Hallen. Det vore jätteroligt om du kom och hälsade på mig! Jag är väldigt snäll och ödmjuk, jag lovar!

Läs mer om mässan här!

Okategoriserade

Comments are closed.