Äntligen har jag köpt nya skor, svarta Reebok Easytone! De senaste skorna, mina blå Adidas, köpte jag när jag var 16-17 år. Ja, 1995 eller nåt alltså. Så det var dags att köpa nya och om de dessutom kan hjälpa mig med mina problemområden – ännu bättre! Nu får jag se till att ta lite powerwalks varje dag och fortsätta träna 3 ggr i veckan.

Dessa har jag köpt från Sportamore för 939 kr.

Dålig bild, jag vet... Och jag är inte kissnödig utan försöker bara visa er mina fina skor juh!

EASYTONE TREND

Designed to help tone key butt and leg muscles with every step. The EasyTone Trend has a modern look that looks great with any workout outfit or weekend wear. Reebok toning shoes feature exclusive Moving Air Technology with balance ball inspired pods, which creates micro-instability and softness with every step. This proprietary technology is designed to give you a better butt and legs with every step.
Känns som om jag måste försvara varje inköp jag gör, framförallt för mig själv. Jag måste övertygas om att jag inte bytt på 100 år och verkligen förtjänar nytt! Fy fan för att vara fattig och aldrig kunna göra ett skit…
Okategoriserade
  1. Nya joggingskor tycker jag inte du ska behöva försvara. Jätteviktigt med bra skor när man går och joggar. Speciellt om dina förra var sedan 1995. :) Bättre lägga en slant på ett par bra skor så att man slipper problem med knän och fötter senare.
    Är också nyfiken på en liten recension av dessa.

Comments are closed.