Idag den 1:e november 2008 lanserar jag Nailmail!

Tanken med Nailmail är att fokusera ett varumärke per månad, och första leveransen har vi fått möjlighet att ta del av ett begränsat parti av China Glaze som nu lanserar sig i Sverige, med deras kollektion fransk manikyr ”Blush”, som finns i tre varianter. Jag kommer fortsatt att försöka få bra deals som detta, dels med varumärken som är svåra att få tag på i handeln (de finns bara utomlands eller enbart i välsorterade sminkbutiker i storstäderna), dels nya heta kollektioner från etablerade varumärken.

Att bekvämt få nya och fräscha lack till billigt pris är grundidén, och prenumerationspriset kommer vara från 150 kr och uppåt per månad, beroende på vilket nagellack det är. Nu med lanseringen så sker ett kampanjerbjudande, dock, där lack från China Glaze enbart kostar 129 kr inklusive frakt och förpackning. Vill du ha alla tre Blushkollektioner som erbjuds så går det på 349 kr – upp till 100 kr billigare än i handeln.

För att göra månadspaketet kundanpassat så finns det ett enkelt test att göra på nailmail.se”Vilken lacktyp är du?”. Där finns några snabba frågor du kan svara på och få en guide för att välja vilken av de tre typerna som finns att välja på.

Jag driver detta som enskild firma nu och hoppas att det ska bli en succé och sätta igång ett liv som egenföretagare inom den bransch jag ändå ägnar varje dag åt via min egen blogg :).

Så in och testa nu och jag hoppas ur innersta hjärteroten att ni ska tycka om sidan och idéen!!

*Kram!* (Nu ska jag sova!)

  1. Jag önskar dig all lycka i världen med detta projekt ! Hoppas de första beställningarna kommit när du vaknat efter nattens hårda arbete. Stoor stoor kram.

  2. Lycka till! Tror jag blir en av dina prenumeranter, litet beroende på vad posten tar i frakt då jag bor här i ”sibirien”. Idén är superbra!:)

  3. Kul idé! Jag saknar dock lite info på hemsidan: får man automatiskt alla kommande utskick om man börjar prenumerera? Finns det möjlighet att avbeställa vissa paket som i en bokklubb?

  4. Tack alla! Shit vad jag slet inatt för att få det sista gjort!

    Mimmi: Japp, all info finns på villkoren. Men ja, du får automatiskt alla kommande paket och vi kommer att utveckla medlemssidor där du kan avbeställa enskilda paket eller ändra till 3-månadersintervall. =)

  5. Åh, läste nu villkoren, verkar som om man måste bo i sverige för att kunna motta nailmail? Nå, kanske portot skulle bli litet högt. Lycka till!:)

Comments are closed.