Wendy är helt galen! Hon älskar det där snöret hon leker med i filmen, hon kommer springande med det och verkligen k-r-ä-v-e-r att vi ska leka med henne! Så roligt! Kom ihåg att hon är 15 år =) Hon brukar vara mer galen än så där, jag lekte en stund med henne innan jag hämtade kameran så hon var väl lite trött. Sedan pratar jag inte så där, det gör jag bara till Wendy, hehe

 1. Sötaste katten! Ever! Hon är bedårande!
  Min 18-åriga dam, Bella, leker med gummisnoddar. Det är det roligaste hon vet. Och att vända på mattorna på nätterna. Tok-rusningar är också kul. Min 13-åring gillar också mattsurfande på parkettgolv och liknande lekar med snören som Wendy. 8-åringen leker inte. Hon bara tittar på en som man vore dum i huvudet och går och gömmer sig om man försöker…

 2. Ohhh!
  Super söt! Min katt går och jamar tills jag tar upp henne och lägger henne på rygg för att jag ska klia henne på magen. Katter är roliga :-)

 3. Sanna: Yes, det är hon =)
  Sminkan: Åååh va gulligt! Det måste du filma nån gång! Så roligt med äldre katter och deras idéer. Hehe, vad vore livet utan katter…
  Christel: Haha, va sött! Wendy är lite sån hon också, lägger sig på rygg för att jag ska klia henne =)
  Badis: Hon ÄR ju lat!! ;) Precis som sin matte, hehehe

 4. Jisses vad fin hon är! Det är så kul när Grand old ladies som Wendy fortfarande har bus i kroppen :) Min älskade kisse Ananas (jo, faktiskt: hon var en Ananas-katt) lekte hejvilt även mot slutet av sina 16 år och då lyste det bus i ögonen precis som på en kattunge! Jag vet inte riktigt hur man räknar om katters ålder till människoår, men jag har för mig att 15 år motsvarar mänsklig pensionsålder, typ. Då är det inte illa att hålla igång som Wendy gör :) Så pigg vill jag också vara då!

Comments are closed.