23 april, 2024

Frågor ställda om Nailmail!

Jag har fått en del frågor om Nailmail och också läst på andra ställen där det blivit lite missförstånd. Denna FAQ finns även på Nailmail.se under Vanliga Frågor, men jag tar med frågorna även här där ni kan ställa motfrågor om ni vill!

Vanliga frågor

Kan man hoppa över ett paket?
Ja, du kan logga in och välja om du vill hoppa över kommande utskick, men bara ett i taget. Nästa månad blir du alltid aktiv igen.

Kan man byta lacktyp?
Självklart! Bara du byter 2 veckor före utskicket.

Jag vill ha 1 lack ur varje typ, går det?
Ja, det kommer gå from nästa utskick som sker i januari.

När får vi veta vad nästa utskick blir?
Förhoppningsvis ska vi alltid veta i mitten på månaden. Varje period går mellan den 1:e och den 30:/31:e. De som skrivit upp sig innan månadens slut får nästa månads utskick. Två veckor innan månadens slut, alltså då föregående månads utskick kommer till er, kommer ni får veta nästa omgångs utskick.

Hur är det med uppsägningstid?
Minst 2 veckor innan utskicket måste du säga upp ditt avtal, alltså före den 1:e. Detta pga handläggningstid osv.

Hur är det med returrätt?
Självklart får du skicka tillbaka en produkt du inte vill ha, det står ju i konsumentköpslagen. Men du kommer få information innan utskicket vilket som kommer nästa gång, så bäst är det alltid om du loggar in i förväg och hoppar över ett utskick.

Och hur var det med frakten, ingår den?
I varje paket ingår 40 kr administration och frakt. Eftersom tanken är att jag ska göra stora beställningar av varje lack kan priset hållas nere rejält. Vilket alltså innebär att ni ALLTID kommer få lack billigare från mig än i affären. Inklusive portot! Undantag förstås för länder utanför Sverige, det blir ca 10 kr dyrare.

4 tankar på “Frågor ställda om Nailmail!

  1. Jonna: Eftersom vi inte än vet vad nästa lack blir är det svårt att säga. Men runt 150 kr kan man räkna med för ett paket eller ett lack. Det beror på vilket lack vi får tag i.
    Men som sagt, alltid billigare än i handeln!

Kommentarer är stängda.