20 april, 2024

Dagens: Gul som solen

Idag kom vi upp i tid, halleluja! Kände mig rätt risig dock, men det gick över efter en dusch och kaffe. Vi var ner till Myrorna där jag hittade en riktigt crazyass-klänning till bloggfesten – via Fideli för att söka extrajobb – till Clas Ohlson för att byta en grilltändare mot en tv-termos – till Tiimari för att köpa organzapåsar vilket istället blev cellofanpåsar – till Lindex för att köpa strumpbyxor och slutligen Apoteket för att köpa piller. Väl på min sida staden igen blev det ett besök på Ica för att hämta ut ett H&M-paket och därefter till frissan där jag klippte mig billigt.

Någon mat blev det dock inte för då hade pengarna tagit slut, hehe. Fick bli pasta med ketchup och creme fraiche, funkar det med =)

Dagens är på en grund av Dignity, där jag först tog en vit Manlyskugga i den inre ögonvrån, därefter en gul i den yttre. Försökte få till en riktigt gul färg men ville inte go orange, så det blev inte så mörkt. Svart kajal och eyelinjer runt ögat för att rama in en aning. Helbilderna togs efter frissabesöket och ja, det ska blekas rejält för det korta har ju min naturliga färg nu.

Vad tycker du? Rösta här!

4 tankar på “Dagens: Gul som solen

  1. Va fin du blev i håret och gult var verkligen en färg du passade i!!

Kommentarer är stängda.