tis_0801-2.jpgIdag var det dags för ännu ett viktigt affärsmöte. Jag kan vara lite konservativ själv när jag har ett möte som inte riktigt bygger på min personlighet, därför är det viktigt för mig att inte översminka mig.

tis_0801-1.jpgLade en grund med en ljust brunrosa skugga från Too Faced duoskugga I Know What Boys Want samt även den rosa i globlinjen. Jag förstärkte även det rosa med den rosa från Steel Magnolias. Idag använde jag istället min Mac Studio Fix – jösses vad jag har saknat den! Ska jag sälja Forever och Sonya Color Collection bör jag nog utbildas lite på hur deras foundation används tror jag.

tis_0801-3.jpgLäpparna är den lila läppglanset från Mary Kay som jag gillar så mycket med Juciy Tubes Melon Sorbet över. Mycket behaglig färg och känsla av den kombon.

Och ja, mötet gick bra =)

Uppdatering: läppglanset från Mary Kay heter Sugarberry.

  1. Förstår precis vad du menar med att inte vilja ”översminka” sig vid möten. Denna makeup var jättefin för mötet, man vill ju känna sig fräsch. Håller med Sminkan om att färgen på läpparna är fin.

  2. Tack så mycket =))
    Ja, fräsch absolut!! Översminkad, nejtack. Jag ville ju ge en seriös bild av mig själv men syftet med mötet var av en sådan art att jag måste se bra ut. Mysko, jag vet… ;-)

Comments are closed.