Denna har jag sugit på några dagar, funderat på hur jag skulle mejka mig på ett snyggt 08-sätt fast ändå 80-sätt!! Heh, kul sagt. Ehm, iaf, Sannas önskan var det iaf och temat är rosa och blått!

Grund av UDPP och Color Definer från Maybelline. Därefter, i den inre ögonvrån en svagt rosa skugga från Too Faced som heter Bon Bon. I mitten den rosa skuggan Steel Magnolia från Too Faced och i den yttre ögonvrån Babydoll från Mus. Den senast nämnda är riktigt svårapplicerad tycker jag, så för att få mer färg la jag Mac-pigmentet Magenta Madness över också.

Klicka på bilderna för större, men det vet ni nog vid det här laget!

Under ögat den ljusblå skuggan Narcotic från Urban Decay. Mesigt även detta, så även här använde jag Mac-pigmentet Blue för att förstärka det turkosblå. Sedan tog jag den svarta gellinern från Face i den övre ögonfranslinjen och den turkosa kajalen från Isadora under ögat.

Läppglanset är She-Boom från Mac, min första Mac-produkt jag nånsin köpte förresten! :D

  1. JA du lyckas få ihop allt du. Hur ska jag komma på något som blir en riktig utmaning? *tänker så det knakar* Ok här kommer en. En regnbågsmake. Tänk prideflaggan! *ler*

Comments are closed.