25 april, 2024

Dagens: Vaniljblå

Idag gick jag och Anders till Vrinnevi för att hälsa på min pappa som är inlagd där. Blodproppar i båda lungorna, men han kommer bli bra så ingen fara på taket. =)

Dagens består av svarta Black från Face som grund. Därefter Mac-pigmentet Vanilla i den ine ögonvrån upp mot ögonbrynet. I den yttre ögonvrån Naval Blue, också det ett Mac-pigment. Svart eyeliner och lite blå kajal under ögat.

 

Jag tog förresten med kameran på vår promenad, ta en titt här om du vill kolla på lite fina höstbilder från Norrköping. Blev lite bilder på Anders med, kul att vara fotograf för då kan man tvinga ner sitt sällskap bland löven!

Hehe, han såg ut att trivas iaf ;)

5 tankar på “Dagens: Vaniljblå

  1. Verkligen fina färger, det passar dig. Måste faktiskt erkänna att blått inte är en av mina favoriter på ögonskugga men denna var jättefin, fast det kanske berodde på att den snarare var lila:).

  2. Vilken vacker skuggning! Verkligen fina färger. Sedan måste jag bara säga att du har så fina ögon, det var nästan det första jag reagerade på när jag ramlade över din blogg första gången. :)

  3. tack så mycket allihopa! :D
    Sofia, blått är skifint, men det beror ju på vilken blå!
    Tack Kajsa för dina fina ord! *rodnar*

Kommentarer är stängda.