29 april, 2024

Dagens: Mine gold

Känner mig lika mosig fortfarande, det är så härligt att dra snor i svalget – eller hur? ;) Nå, med smink kan man åtminstone dölja en röd näsa!

Idag sov vi ohemult länge, jag gick inte upp förrän 13 även om vi varit vakna och gosat med Wendy sedan 11. Vi tog det rätt lugnt, städade i köket och flummade runt lite innan vi bestämde oss för att göra oss iordning och dra ner till Grammofon! Anledningen var att Martin Kellerman och Charlie Christensen var där på vernissage. Ja, Rocky och Arne Anka alltså! Jag och Anders köpte den tjocka Rocky 10 år-boken och fick den signerad! Se bilden nedan om ni inte tror mig! ;) Vi ska dit ikväll igen och festa med Martin och Charlie.

Dagens är en mörk mejk, jag passar trots allt bäst i mörka färger. Grundade med Dignity från Face för att därefter använda ett mattbrunt pigment från Mine. som jag inte minns namnet på nu. Därefter Mac-pigmentet Old Gold i den inre ögonvrån och Cocomotion över resten av ögonlocket över det bruna. Svart gelliner från Face och svart mascara L´oréal.

Gris eller katt i Rockys värld? ;)

5 tankar på “Dagens: Mine gold

Kommentarer är stängda.