Om det är nåt som är mysigt med bloggvärlden är det den kärlek som skickas runt med olika ‘awards’. Det är fint att bli uppmärksammad och denna gång är det SminkJante som nominerat mig med denna! Tack snälla du! :D


Här är de (anglikanska) reglerna för ovannämnda utmärkelse:
1. The nominated is allowed to put the picture on their blogs.
2. Link to the person who awarded you.
3. Nominate seven other people and link to them.
4. Leave a message on their blogs to make them aware that they’re nominated.

Jag har redan tidigare nominerat en bunt sminkbloggare – men kan ju säga det att alla anslutna till Pret-Ty är SÅÅÅÅ duktiga och värda att läsa – så jag tänkte nominera lite andra sorters bloggar denna gång. De är både stora och små bloggar som jag tycker det är värt att läsa.

1. Världens bästa Sanna först såklart! Min bästis i vått och torrt!
2. NiotillFem. Sandra lever ett overkligt liv, så sött!
3. I can has Cheezburger – LolCats. Bästa sidan ever! Ingen blogg i den meningen iofs, men vansinnigt rolig.
4. Detvarintejagdetvarsossarna. Underfundigt och bitskt!
5. Bloggkommentatorerna. Kul med lite perspektiv på bloggvärlden!
6. Lilla Gumman. Teknikblogg för tjejer.
7. Sist men inte minst, Anders personliga blogg. Han har minst 37 andra bloggar, inriktade på hans verksamhetsområde ‘Sustainpreneurship’, alltså Hållbarhetsentreprenörskap. Yes, långt utanför vår ämne, men väldigt bra att ha i familjen!! ;)

 1. Tack för Link and Blog Love :) ! All annan kärlek flödar ju redan i och utanför vårt 380 kubikmeter stora härliga bo :).

  Haha, minst 37 – well, jag har ju bantat ner dem till två huvudsakliga bloggar nuförtiden efter min storstädning, min pro-blog och min personliga blogg. Experimenterandets tid är ju över, och har hittat en modell som jag tror fungerar för mig (och min omvärld ;).

  Och, well – så himla långt är det egentligen inte. Hållbarhet som enklaste definition är ju att varje levande varelse på planeten skall vara – och få vara – lycklig. Den mer spridda definitionen är att vi tillgodoser våra behov utan att andras möjlighet att få deras behov tillgodosedda undanröjs, för nuvarande och kommande generationer. Entreprenörskap för detta blir då att starta ett företag som löser de problem som finns i vägen för behovsuppfyllelse och lycka. I den meningen – om att försköna dig gör dig och din omvärld lyckligare och livet mer njutningsbart, och bara kosmetikan produceras schysst (exempelvis: Lush, Body Shop), så är varje företag inom den branschen som startas med detta syfte ett uttryck för hållbarhetsentreprenörskap. Hälsa är ju en viktig aspekt av hållbarhet också. Tänk på Zoya som inte har några gifter som skadar foster etc.

  Och, ja – på tal om Body Shop, så är det faktiskt en av de två främsta inspirationskällorna till mitt område! Anita Roddick var i sann mening en hållbarhetsentreprenör, eller hur? Hon, tillsammans med Muhammad Yunus, återkommer ständigt som exempel på ‘business as unusual’ :).

  Ok, ‘nuff said. Och jag får väl också säga – väldigt bra att ha en som bryr sig om att göra världen skönare och vackrare i familjen, yes :). Detta är den gemensamma nämnaren mellan VackerUnderbar och Sandgatan 12B http://sandgatan.wordpress.com :).

  Puss&Kram från Din Anders :)

Comments are closed.