18 april, 2024

Dagens: telefonröd

tis-1501-1.jpgIdag har jag dels varit på arbetsintervju, dels haft demonstration av Forever Livings Hudvårdskrämer. Blev lite stressigt innan jag kom iväg på min intervju, så jag var tvungen att ta bilderna till dagens medan jag pratade i telefon! Men det gick bra det också! Just nu har jag omålade naglar förresten som ni ser på bilden. De är egentligen lite för gula för det, men hann inte lacka om dem.

tis-1501-2.jpg

tis-1501-3.jpg

Idag grundade jag med den bruna Deadly från MUS som jag använder så ofta. Jag använder den då jag vill ha en mörk look men oftast så lägger jag nåt annat över den för att det ska skifta lite i färg. Idag använde jag två skuggor från den nya H&M paletten jag fick av mina girls (+ Christian) i present i lördags. Över den rörliga delen där jag även hade Deadly använde jag en mörkt blå färg och över det men under mitt skimmer använde jag en syrenlila skugga.

Skimret jag använde idag är High Beem från Benefit.Läppglans Mary Kay Sugarberry samt Juicy Tubes Melon Sorbet. Foundation är Max Factors Age Renew. Den blev lite torr idag, men det blev bättre senare under dagen. Dessutom har jag skäggskav på hakan, dumma pojkvän med kraftig hårväxt! =)

3 tankar på “Dagens: telefonröd

Kommentarer är stängda.