Nu har jag färgat håret! Vad tycker ni?

Färgen kommer från L´Oreal och heter nr 30 Kastanj. Jag har även köpt en sån där färgboll från Revlon, så jag hoppas färgen kommer hålla bra. Är mer än måttligt trött på det platinablonda, utväxten och att det ser så trist ut. Jag kände helt enkelt för en mörk färg som lyfter fram mina ögon lite mer. Jag gillar det iaf!

Idag åkte mamma och jag till Linköping, först för ett besök på NetOnNet Lagershop och sedan Ikea. På NetOnNet fick jag en liten fotostudio i födelsedagspresent =) Ska ta och fota alla BB Couture-lack sen tror jag! På Ikea handlade jag mest köksgrejer, som nya kastruller och bryne och sånt. Behövde verkligen nya kastruller, så jag tog nästan en av alla sorter! =)

Dagens är Too Faced-skuggan Full Frontal, svart gelliner och mascara, L´oreal och Blinc på franstopparna.

 1. Oj jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt fantastiskt! Lyfter fram dina drag och ger mer ”ballans” i brist på bättre ord. Supersnyggt! :)
  .-= » Tinas senaste inlägg: Mina paletter! =-.

 2. Supersnygg färg. Du passar i mörkt hår. (Ja du var snygg i det ljusa också, men jag har alltid gillat mörkhåriga bättre.)Som du själv säger så lyfter det fram dina drag väldigt fint.

 3. Oj jäklar vilket lyft! Du passar i mörkt också men du är sån som passar i starka färger tycker jag-även svart skulle nog passa dig :-)
  .-= » Veronicas senaste inlägg: Blush.se =-.

 4. Vilken perfekt nyans du har hittat! Du är jättesnygg i färgen och din hy får ett enormt ”glow” :)

 5. Tycker också det är snyggt ! :-) Men-du skulle ha en kallare nyans? Och när du är så blekt under kommer det där att se ”orange” ut ganska fort,tyvärr fäster röda toner urkass på blekt. Urs vad negativ jag lät nu då, jag Menar det inte så!
  .-= » SoPs senaste inlägg: -eftersom jag är =-.

 6. Oj vilken chock jag fick när jag klickade mig in hit! Men gud vad snygg du blev i den färgen! Klär dig verkligen, tycker absolut inte du ska gå kallare. Om du känner att färgen bleks fort kan du alltid tona håret imellan färgningarna, sliter inte på håret och du får massa glans.

 7. Jättesnyggt! Tycker ju dock att du var väldigt snygg i det platinablonda också men jag förstår att det inte är så kul att behöva färga sin utväxt i tid och otid.

Comments are closed.