Vet inte var jag såg detta eller läste om det, men jag fick iaf idéen att göra små vimplar i papper till granen. Jag älskar vimplar, det är så himla fint!

Jag gick till Kontorab för att se vad de hade för papper, tänkte köpa en bunt färgat papper till att börja med. Men så hittade jag denna lilla bok med vykorsstora papperskort i julmönster! Det fanns även i A4-storlek, men denna i A5 är perfekt. Vimplarna kan ju inte vara så mycket större än halva denna. Ni anar inte hur nöjd och uppspelt jag var efter att jag hittat dem!

Dessa block fanns förresten med papper med djurmönster och allt möjligt! Så jag ska göra fler såna här till våren, kanske finns det rosa till Nadines rum? Så himla lätt att göra ju!

Lär ta tid att pyssla ihop dock, men himla kul!

Det var hos UnderbaraClara jag hittade idéen! Bra att jag kom på det!

Okategoriserade

Comments are closed.