cirque-erda-1

Varmt och oändligt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas ni är med idag? Ikväll kommer jag skriva sammanfattning, hoppas jag iaf! Förra veckan var inget kul alls men förhoppningsvis mår jag bättre idag. Så var gärna med före 21 så jag hinner!

image

Idag vill jag visa ett lack jag nyligen unnade mig från Edgy Cosmetics, Cirque – Erda. Till skillnad från gårdagens soldränkta lackbilder är dessa bilder tagna i solfattiga november, jag har alltså använt min cirkelblixt. Det går verkligen inte att fota annars så här års. Givetvis påverkar det hur lacket ser ut, jag tror att detta har en mer metallisk duochrom finish än vad det ser ut att ha här. Här påminner det mycket om Zoyas skimmerlack, men på andra bilder jag sett har det ju varit annorlunda. Får helt enkelt reprisera detta i sommar.

Men det är en härlig grön nyans med gul underton, väldigt fint.

3 lager, lite skirt men ändå lättlackat. Torkade snabbt – dock är det parfymerat! Det här luktar inte lika starkt som Arcane Fire gjorde, men sätter du naglarna under näsan känner du doften. Inte så kul.

Nåja, vad tycker du om detta? Tjusigt eller blaha?

cirque-erda-2cirque-erda-3cirque-erda-6cirque-erda-4cirque-erda-5

[inlinkz_linkup id=468437 mode=1]

  • Nä, men tror det beror på ljuset. Den lilla mobilbilden visar finishen bättre tycker jag.
   Älskade din manikyr! Kul att du var med! :D

  • Det här luktar mindre än Arcane Fire som sagt, vet inte varför det varierar – eller varför det är parfymerat! Kul att du var med idag! :D

 1. Väldigt fint lack men lite synd att Cirque ska envisas med doft i lacken. Jag har i o f s inte känt mig så störd av de jag testat hittills men det är synd ändå.

 2. Hoppas du mår bättre nu!

  Inte alls blaha, utan jättefint tycker jag! Jag är väldigt svag för gröna skimmerlack med vara undertoner eller guld.

  • Jotack, nackspärren kommer och går hela tiden…
   Jaa jag med =) Men det tjänar på att fotas i annat ljus. Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.