Varje gång vi äter, om det så är i köket eller i vardagsrummet, kommer Wendy springande och tigger som om hon aldrig fått mat i hela sitt liv. Ok, jag kan hålla med henne om att lax är godare än torrfoder, men har hon aldrig hört talas om att äta nyttigt? Eller inte äta sånt man blir dålig av?

Nåja, följande bildserier visade hur hon i går försökte stjäla mina mackor. Bilderna är lite suddiga för jag valde fel slutartid, men också för att jag garvade så dant åt henne. Hon är ju så himla söt! Givetvis fick hon en liten liten bit sen… =)

  1. Hon och Edit är nog själssystrar. Edit älskar också lax, tigger från min tallrik och har världens kinkigaste ätbeteende. Wendy är galet söt. Puss på henne!

  2. Viola hälsar att hon minsann inte har fått mat på huuuuundra ååååååååååår. ;) Det är iaf så hon låter när det vaknas gott som inte är till henne…

Comments are closed.