Vi fick låna mammas lilla kamera igår, så vi tog en massa bilder såklart. En del blev väldigt utfrätta, men en del blev bra. Bilderna är kronologiska, så ni ser först hur slö hon var och hur vi håller om henne. Sedan sitter hon upp och är nyfiken på sin omgivning men blir sedan väldigt trött igen. Hon sover mer eller mindre medan vi vakar över henne. Dock är hon ganska responsiv, blir irriterad när vi petar på hennes öron och reagerar när vi kliar henne under hakan.

Tack för alla era tankar! Vi är väldigt tacksamma för all värme och kärlek som finns där ute för vår lilla familjemedlem. Vi hoppas verkligen att hon får komma hem imorgon och att hon förblir frisk därefter!

  1. Go Wendy! Du är så fin och enligt husse och matte helt fantastisk! Vi har två kissar och vi vet hur man älskar dom.

  2. Åååh, denna kärlek det är mellan dig, Anders och Wendy :) När min förra kisse blev sjuk och jag satt på kliniken och skämdes en smula för mina störtfloder av tårar, så sade veterinären att det bästa hon visste var när hussar och mattar grät över sina djur, för då förstod hon att djuret var oändligt älskat och att det var det viktigaste för djurets tillfrisknande :)

  3. Jag blir alldeles tårögd och känner verkligen med er, hoppas hon snart blir bra igen! Kram!

  4. Hoppas verkligen hon snart får komma hem igen och att ni får flera år framöver tillsammans. Det är jobbigt när de är sjuka, man går nästan sönder. Jag har ju förlorat tre katter sedan i juni 09, har bara 2, eller 3 om man räknar med mamas och pappas, kvar nu,och smärtan är så enorm att man inte kan föreställa sig det innan. Men, Wendy är på bättringsvägen nu. Vi håller tummar och tår för henne. Edit och Siri hälsar. Lycka till nu och måtte hon bli frisk. Kramar från mig.
    .-= » Sminkans senaste inlägg: Sagan om Belgarion av David Eddings =-.

  5. Usch jag får också tårar i ögonen, lilla goa kissen! Törs knappt kolla på bilderna för det är nära att det svämmar över :( Hon ser så söt ut trots alla slangar och det. Hoppas hon får komma hem snart! Håller tassar och tummar!

Comments are closed.