Igår skickade jag ett sms till Anders:

”Forgive me Anders, for I have sinned”.

Hans svar?

”Ok… Lite inköp, I guess ; ) ?”

Men när jag väl kom hem så sa han nyttosak, nyttosak, nyttosak om nästan allt. Fast ok, jag hade ju faktiskt handlat på Make Up Store också.

Men vi börjar på Apoteket. På Apoteket Hjärtat köpte jag Acos bad- och duscholja, min life saver nu när det är så kallt. Jag blir otroligt torr och jag har funnit att om jag håller på lite olja i duschen så blir det bra. Min hud känns överlag mycket fastare på låren, så det var ju en vinst. Den här har jag alltså inte provat ännu, men jag tror att den är bra.

Dessutom köpte jag en burk mandelolja. Idag när jag öppnade den hällde jag ut massor på soffan. Tur att det inte var på den nya soffan, då hade jag nog blivit galen tror jag… Det var en rätt kass hällfunktion i den och jag trodde att det var en trögare olja. Men om jag kan få bort det som sitter i öppningen så kan jag använda en pipett och droppa på naglarna som tänkt.

På Apoteket AB, noga med att säga det nu, hittade vi äntligen Isopropylalkohol, som vi letat efter på alla andra apotek. Lotta och jag köpte varsin flaska, eftersom vi har skuggor att pressa och det är bättre att använda detta än Absolut Vodka ;)

Sedan köpte jag två par strumpbyxor på Åhléns också, som jag verkligen behöver nu! Jag sa ju det, nyttosaker!

Sedan kommer vi till synden då… Det blev två cybershadows och en ögonpenna, den silverfärgade Silver och den mer turkosa Buzzer. Ögonpennan är en guldpenna och heter Czar. Det var grymt mycket folk på MUS just denna kväll, så det kanske var lite spontant. Men en schysst silverskugga har jag alltid velat ha och ja, så är det. =)

Silver till vänster och Buzzer till höger. På armen är det, som ni ser, omvänd ordning. Jag har testat dem på UDPP överst till vänster och Face Dignity på resten. Ärlig så blev det bättre lyster med UDPP än av Dignity, som är en highlighter?

Okategoriserade

Comments are closed.