27 april, 2024

Dagens: Silverwoman

fre-0611-1Jobb idag igen. Igår var det hemskt, kallt och snöblandat regn och bara jobbigt. Dessutom började ryggen strejka på eftermiddagen, det gjorde tom ont att andas in för att jag hade så ont i ryggen och revbenen. Men idag var det bättre, varmare väder och en omhändertagen rygg. =) Jag ska verkligen ta och börja träna, har ju fått träningsbidrag från jobbet så när jag har råd ska jag signa upp mig. Poweryoga, styrketräning och vattengympa tror jag!

fre-0611-2Dagens är grundad på Lumenes Eyeshadow Primer, därefter Mac-pigmentet Platinum (eller har jag blandat ihop det med nagellacket? Heter det nåt annat månne?) som jag blendade in med en ljusgrön skugga, också det ett Mac-pigment, som heter Golders Green. Jag ville ha en lite mer specifik form, tycker att jag ofta bara kladdar in lite skugga och struntar i om det är jämt eller ej. Upp mot ögonbrynet sedan Benefits High Beam för att få en liten glow runt ögonen. Jag gillar inte riktigt ljusa mejker, jag försvinner lite tyvärr.

Min foundation idag är Cliniques Even Better. Först var jag förvånad över hur perfekt den var i nyansen! Helt rätt för min hudfärg just nu! Tycker nog den täcker pigmentfläckar rätt bra också. Höll bra gjorde den också så jag är nöjd! :D Malin Crona på Sminkbloggen har förresten en mycket utförlig foundationguide just nu, missa inte den!

fre-0611-3fre-0611-4fre-0611-5

En tanke på “Dagens: Silverwoman

Kommentarer är stängda.