Som jag berättade förra veckan när vi hämtade Wendy så köpte jag en av hennes röntgenbilder. Totalt fyra togs, den jag köpte visade hennes hjärta och magområde, de andra visade stålstygnen från hennes hysterektomi, ett tredje hennes brutna svans. Men hjärtat kändes som rätt grej.

På bilden är hjärtat det vita på nedre vänstra delen av kroppen, det svarta området med den vita fläcken är hennes magsäck. Som ni ser ser det lite konstigt ut, det var det enda de kunde hitta som inte såg helt normalt ut på hennes bilder. Där har ni också hennes tarmar och lever och njurar. Vi har inte satt upp den på väggen än, måste köpa en ny ram.

Wendy-uppdatering då! Jo, hon mår jättebra! Hon är hur energisk som helst, tjatar som aldrig förr på mornarna och sköter sig jättebra. Hon har inte kräkts eller bajsat på golvet sedan hon kom hem, ja, förutom igår hehe. Hon har nästan blivit lite personlighetsförändrad, ligger inte i sängen om nätterna eller med oss i soffan några längre stunder. Hon får ju kortison nu så visst påverkar det hennes välbefinnande men förhoppningsvis kommer hon fortsätta må bra. Men hon får gärna krypa upp i sängen igen…

Comments are closed.