Igår var jag och BellaNailshop! De hade en kundmingelträff, med smörgåstårta och specialpriser. Jag var nog den kund där som köper mest på Nailshop per år, hehe…

Nåja, det blev inga lack för mig. Jag har nog alla Nubar-lack jag vill ha tror jag. Så istället plockade jag på mig A-creme, för med min, iofs tillfälligt, grymt torra hud kanske det kan lindra lite. Plus att det ju som bekant är vinter nu… Dessutom hittade Bella den riktigt snygga nailart-grejen med tigermönster. Jag hittade inga andra sådana nånstans så jag hade kanske en väldans tur. Grymt snygg är den iaf och ska nog sparas till nåt senare tillfälle.

Jag köpte också en orangepinne, men den vet ni väl hur den ser ut?

Har du testat A-creme?

Förresten, Nailshop har nu en julkalender i sin shop! Under kategorin Julklappar hittar du varje dag en produkt med ett specialpris, perfekt för dina julklappsinköp! Dessutom är det fri frakt på köp över 300 kr nu fram till juldagen.

Okategoriserade
  1. A-creme är stapelvara hos mig. Jag använder den inte dagligen för den funkar inte så bra under foundation för mig men dagar då jag inte sminkar mig och ska vara ute mycket drar jag på ett lager (även sonen på 2,5 år smörjs dagligen in med A-creme på vintern) ibland som nattcreme när jag behöver lite extra. Använder den även till kroppen emellanåt.

  2. Jag älskar a-creme!
    Har till och med ett inlägg på min blogg om a-creme. Typ i början någonstans om du är intresserad.
    På tal om det är det dags att köpa en ny burk nu, bra påminnelse. :)

Comments are closed.