29 mars, 2024
Okategoriserade

EM Forma – 1 vecka kvar!

Två veckor 1 vecka kvar tills vi får vår soffa!

Vi köpte alltså Forma Big från EM, med maxihörn och schäslong. Tyget är grått, fast inte samma som på bilden utan ett mer sammetsliknande tyg. Grått funkar alltid, vill inte ha en skrikig soffa som den nuvarande röda… ;) Vi valde ett annat armstöd, ett rundare har jag för mig. Samt inget nackstöd eller den där kudden som Nadine leker med på bilden nedan.

7 tankar på “EM Forma – 1 vecka kvar!

  1. Jag kommer ihåg när vi väntade på vår nya soffa, jag var jättestirrig och ville ha den från första stund jag visste att jag skulle få en ny :P

  2. Väldigt fin :) Själv har vi gluttat på en hel del men ingen duger änsålänge! Men vi har ändå ett år kvar tills vi ”tar studenten” från universitetet och börjar jobba så tiden finns ju!

  3. Hej Hej!
    har köpt samma soffa som du, och fick den för ett par veckor sedan, jag är jättenöjd med själva soffan, men jag tycker att tyget ”ger” efter lite på ”maxihörnet” och på den långa dynan….. Har du haft något problem med det? Funderar på att reklamera……
    Ha det bra :-)

  4. Hej!
    Sökte efter denna soffan på google och hittade då in till ditt inlägg!
    Är ni nöjda med soffan i dagsläget? Är riktigt sugen på en sådan modell. Först hittade jag en på Chilli men de hade fått riktigt dåligt betyg då folk försökt reklamera soffor så det känns inte värt att riskera det, kostar ju ändå en del. Kunde man välja olika tyger eller den är som ett ”färdig paket”? Håller dynorna formen och är klädseln tålig? Tacksam för lite feedback, mest så man inte köper grisen i säcken!

    1. @Cicci, Hej!
      Vi älskar den, men nja den har väl kanske inte hållt så bra. Dock tillbringar vi väldigt mycket tid i soffan så det är nog inte så konstigt. Kuddarna har sjunkt ihop en aning pga att vi sitter mot den, tyget har blivit lite blankt på sina ställen. Men vi kunde välja vilket tyg vi ville, vilka fötter och vilket armstöd på hörnet.
      Kan absolut rekommendera den, den är MYCKET bättre än Chilis och med större valfrihet – billigare!

Kommentarer är stängda.