ons-0603-1

Har just vaknat efter 1,5 timmes tupplur med 2 av mina 3 pojkar! Jag låg i ena änden av sängen och de två små lurviga bröderna i den andra. Skönt och roligt att de mer och mer söker sällskap! Kolla mitt instagramflöde för lite bilder =)

Här är dagens mejk, med Tuch och Regent i kombination! Vad tycker du Andrea? Blev helt ok måste jag säga, Regent är snygg tillsammans med alla skuggor liksom Tuch också verkar vara. Svart kajal och mascara på mina fjuttiga fransar!

Jag har förresten ont i min armbåge, hoppas det bara är träningsvärk i muskelfästet till triceps och inte problem med armbågen! Det vore förödande!

ons-0603-3ons-0603-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole och BareMinerals Ready Mineral Foundation
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: H&M rouge – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Tuch, Regent.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals Around The Clock – 8PM.

Läppar: Organiqs Lipgloss

  1. Andrea / Tasty Tips Blog

    Ja, absolut snyggt! Det är så varmt trots det blå i Tuch, tufft. Usch, nu vill jag ha Tuch också ju ^^

Comments are closed.