tors-3101-3

Imorse blev vi stoppade av polisen utanför Linköping, för nykterhetskontroll! Jag var nykter naturligvis, har inte druckit alkohol sedan nyårsafton. Jag har faktiskt aldrig, sedan jag fick körkort för 15 år sedan, blivit stoppad av polisen i något sammanhang. Men nu är jag hemma och har ätit en riktig arbetarlunch. Behöver verkligen en kopp kaffe… Och nu när detta blivit publicerat har jag åkt vidare!

Idag har jag återigen samma foundation och ögonskuggebas som igår, men en annan skugga nämligen blå Fang från Modern Eyes-kollektionen. Jag har också använt en blå kajal från Revlon och deras High Dimension serie. Pennan heter Sapphire Flash, riktigt bra kvalité och pigmentering.

Tyvärr blev ALLA bilder dåliga idag. Kanske tur det med tanke på hur rödmosig och trött jag såg ut… ;)

Verkar som guld blev januarifärgen! Kul! Får lägga upp en sammanfattning imorgon.

tors-3101-1tors-3101-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti-Blemish Solution Foundation 01
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Nyx JP Milk
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Fang, Scarab.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: Revlon High Dimension – 04 Sapphire Flash

Läppar: Lancôme Juicy Tubes – Lychee

Comments are closed.