Jag fick ett litet prov av Mene&Moys Enhanced Cream Exfoliating Night Cream, en kräm som innehåller 15% glykolsyra. Det var ett litet prov men räckte i ca 3 dagar och herrejösses! Jag hade en hel del finnar på tinningarna som försvann till dagen efter med denna. Dessutom känns huden renare bara efter dessa få dagar. Damn I love Acids!

Föryngrande nattkräm för alla typer av hud. Genom glykolsyrans exfolierande verkan tar Enhanced cream effektivt bort döda celler från hudytan. Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i det hydrolipida skiktet i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer.

Jag kommer definitivt köpa en hel burk med denna, men absolut inte från en svensk återförsäljare. Sorry, men jag betalar inte 700-800 kr för denna när den finns för dryga 300 kr på eBay. Men om du ändå vill göra det finns den bla på Hud&Kosmetik.

Okategoriserade

Comments are closed.