wetnwild-fergie-glowstick-1

Väldigt varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Härliga juli-onsdag, jösses så snabbt den här sommaren går. Nåja, gäller väl att det bästa av den så gott det går! Är du grön idag? Var med i vår länksamling med alla andra som njuter av grönt idag, lägg till din länk nedan.

Idag vill jag visa er ännu ett lack från Fergiekollektionen från Wet’n’Wild, Wet’n’Wild – Glowstick. Jag var till CityGross för att kolla in kollektionen, höll faktiskt på att missa detta – hör och häpna! Tur att jag gick tillbaka för att titta igen. För det här är en väldigt knallig grön nyans, neongrön är den sannerligen men med ett härligt guldskimmer som gör det lite mer gnistrande. Påminner mycket om lacken från La Girls Color Addict serie, även om de ju inte har en så här knallig nyans. Naturligtvis ett lack helt i min smak.

Tyvärr var inte formulan lika bra som det tidigare Miami Spirit, det var ju en total dröm att använda. Detta? Not so much. Vet inte vari skillnaden ligger, kanske en lite tjockare formula eller kanske kortare naglar och baslack. Jag behövde också tre lager, varje onödigt penseldrag drog upp lacket under. Försökte använda ett penseldrag men fegade tyvärr så behövde mer på sidorna…

Nå, älskar färgen iaf! Tråkigt nog skadade jag det när jag bytte objektiv, har retuscherat bilderna så ni slipper se eländet.

Vad tycker du om detta? Visst är det härligt? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Och var med idag för sjutton!

wetnwild-fergie-glowstick-2wetnwild-fergie-glowstick-3wetnwild-fergie-glowstick-4wetnwild-fergie-glowstick-5wetnwild-fergie-glowstick-6

[inlinkz_linkup id=426714 mode=1]

  1. Glowstick är bara så läckert! Minns faktiskt inte att formulan är så dålig men det är så himla läcker färg! Kommer in med bidrag senare i kväll och kors i taket, en aktuell manikyr! =D

    • Jaa! Såg dina bilder från förra sommaren, kanske är det olika batcher på formulan eller bara jag som är kinkig.. :P Kul att du var med!

    • Ja, utan guldskimret är det ganska tråkigt även om färgen är härlig. Kul att du var med! Ut och shoppa med dig nu! :D

Comments are closed.