tors-1902-1

Dags för torsdagsmejken!

clinique-idoHär har jag använt skuggor från Make Up Store som vanligt nästan, guldiga Regent och röda rouget Gold Fusion i den yttre ögonvrån. Svart kajal och mascara som alltid. Däremot ett nytt läppstift, Clinique Long Last Lipstick i färgen I Do! Jag gillar det lippiet bäst tror jag av de tre jag fick (mer info i em), det passar mig bäst helt enkelt. Dessutom blir det en väldigt fin bärig nyans som biter sig fast länge och det gillar jag.

Måste variera mina mejker lite tror jag, men orka…

tors-1902-2tors-1902-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti Blemish Liquid Foundation
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – Regent och Gold Fusion.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner:  BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Clinique Long Lasting Lipstick – I Do!

Attityd: Helt ok, även om det gjorde lite ont i ryggen…