20 april, 2024

Dagens: söndags suddig

Idag vankades mys och lugn och ro hos mamma. Hela lördagen tillbringades med städattiraljer som en annan cowboy. Pang, dammråttan är död! Fånga flugorna med lasso! Tjoohoo! Men rent blev det iaf, hoppas jag inte stökar ner på ett tag igen…

Dagens bestod av en grund av Mac Shadestick Gentle Lentil. Därefter Y i Smokey Eyes-paletten (alltså Y i Smokey) i den inre ögonvrån. I den yttre har jag den lila S från samma palett. Jag lyckas aldrig få det lika snyggt och maffigt som Sminkan, att ni ens kommer tillbaka för att kolla på mina dagens?

son-2303-1.jpgson-2303-2.jpg

Och så här såg det ut när jag kom hem, drygt 12 timmar senare. Fet hud anyone?
son-2303-3.jpg

7 tankar på “Dagens: söndags suddig

  1. Du har verkligen jättefina ögon..och det blir sjukt snyggt när du sminkar dom med dina olika ögonskuggor

  2. Du är ju jättefin i dina ögonskuggor, och bilderna är bra. Vad klagar du för? ;-)
    Dessutom har du jättevackra ögon!

    Shadesticket verkar inte vara bra som bas för ögonskuggor, det ser jag. Oj, oj, oj… Och vad trist när det var så snyggt innan. Det brukar vara värre med creasing när man har glasögon av någon anledning, men det där var ju otäckt mycket. Släng skiten och kör med något mer hållbart.
    LipGloss Bitch tipsar just nu om en krämskugga som jag hatade men som kanske kan passa om man har fet hy. Niveas krämskugga på tub. På mig blev den för torr och stram, men LGB gillar den och även Sanna har använt den mycket.

  3. Tack så mycket Sminkan =) Det känns bara som att jag är så tråkig…
    Ja den är värdelös… :( Ska testa Nivean! Har klämt på den massor med gånger men aldrig haft råd! Annars funkar ju Color Definern bra tycker jag.

  4. Ursäkta uttrycket vilken skit shadestick ser ut att vara. Katastrof!

    Jag gillar dina makeuper. Det är alltid roligt att se hur olika personer gör och hur färger kan se ut på olika personer. Tappa inte sugen, du är jätteduktigt:) Jag håller med dig om att Sminkan är ofantligt duktig.

  5. Tack Jante!
    Den funkar nog på någon med mindre fet hud… Så helt värdelös är den nog inte trots allt… Bara på mig!

  6. Snyggt från början, men ack så väl jag känner igen mig i den sista bilden, jag måste ha något riktigt dunder för att få skuggan att hålla under dagen…

  7. Fasen vad snyggt det var innan det kapsejsade:( Känner igen mej i situationen, riktigt trist!!

Kommentarer är stängda.