19 april, 2024

Dagens: Mingelblomma

Så ska jag visa upp gårdagens mejk, den jag hade på Bright East. Försökte matcha med orkidéerna på blusen, och inte ha så stark fokus på munnen och tycker väl det blev rätt bra.

Jag grundade med Nyx jumbopenna Milk, har fortfarande inte testat andra färger är just den vita att grunda med. En vacker dag ska jag leka med tex en grön eller orange – men jag vet att det inte blir riktigt samma sak som den vita. Men kan vara kul att se åtminstone! Därefter en matt brun skugga från Meet Matt(e), Matt Patel. På hela ögonlocken och sedan suddad i globlinjen. Över den, Ripe Plum från Lily Lolo. Looove the shimmer! =) Även Pink Champagne under ögat och i den inre ögronvrån.

Och som ni ser, jag i kjol! Om inte mamma skriver ”kors i taket” bland kommentarerna kommer jag nog undra över hennes iakttagelseförmåga. Jag har aldrig kjol, alltid jeans! Sedan kanske den här kjolen är för frompy, lite för lång och utsvängd. Men jag gillar inte mina ben, vill inte visa dem mer än nödvändigt. Toppen är från H&M, köpte den när jag var i Stockholm för 75 kr. Såg att den kostar 339 kr eller om det var 379 kr fortfarande här i stan, så det var ju ett kap! Fin? Tror ändå att denna topp gör sig bättre till tajta jeans, men det får bli nästa gång.

Produktlista

Hud
Antishine-primer: Nip+Fab, Clarins Instant Touch
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Foundation 2: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Helena Rubenstein – 10 Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm – Meet Matt(e) – Matt Patel. Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Ripe Plum, Pink Champagne
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Make Up Store – Maria Montazami Beige

Sedan får ni en bonusbild! Batteriet i min fjärr fungerade så sjukt dåligt så blev lite trött! Så här ser jag ut egentligen, när jag inte fixar mina bilder! ;)

4 tankar på “Dagens: Mingelblomma

  1. Hihi, tänkte det redan när jag såg kappbilden – va, kjol ? Har hon sådana ….Bra att du vågar använda kjol ibland, gör det oftare, för då syns ju inte ridbyxlåren.

Kommentarer är stängda.