25 april, 2024

Dagens: Enjoy the sunshine

Jag älskar att vakna av egen kraft, eller vad ska man säga, av sig själv på helgerna. Inga klockor eller gapande katter, bara en gnutta sol som träffar en i ansiktet genom en glipa i gardinen. Idag sken solen och det var bara att bestämma att efter frukost går vi ut! Bilden till vänster togs i solen!

Tyvärr hann vi inte långt innan solen gick i moln, men vi gick en lång promenad ändå. Ända bort till Sylten, där det 1906 var en stor kulturutställning som Moa Martinsson skrivit om i sin bok Kungens Rosor. Moa var servitris på utställningen och hennes trappa finns kvar där uppe på berget, 80 steg hög! Bilder kommer därifrån senare.

Mejken kanske var lite väl dramatiskt för en söndagspromenad, men vi hade ju bokat in ett besök till Lindahls också för att njuta av en stor semla! Årets första och enda med socker i, på tisdag ska jag baka egna!

Jag kände iaf för en riktig mejk, så jag började med Gold Fusion från MUS över hela ögonlocken, därefter Regent i den inre ögonvrån och upp i globlinjen. Från Lily Lolo använde jag Ripe Plum, i den yttre ögonvrån samt Pink Champagne under ögat. Jag använde även Nyx jumbopenna Milk i den allra innersta ögonvrån, men det blev inte riktigt som jag tänkt…

Mina ögonbryn är lite fula just nu, sönderplockade och ojämna. Fyllde i dem med Cliniques Instant Eyebrows men tycker inte om när de blir för markerade, måste låta bli att plocka dem ett tag. Jävla strån som står rakt ut…

Nå, vad gillar du min söndagsmejk? För mycket eller perfekt?

Produktlista

Hud
Primer:  Clarins – Instant Smooth Perfecting Touch
Foundation: Maybelline Dream Matte Foundation, Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn.
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush – Candy Girl

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent. Make Up Store Blush – Gold Fusion. Lily Lolo Mineral Eye Shadow –  Ripe Plum och Pink Champagne. Nyx jumbopenna – Milk.
Highlighter: Clinique Instant Brow
Concealer: Everyday Minerals – Pick Me Up.
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx
Ögonbryn: Clinique Instant Brows

Läppar: Lily Lolo Lipgloss – Scandalips

10 tankar på “Dagens: Enjoy the sunshine

Kommentarer är stängda.