24 april, 2024
Okategoriserade

Annonsfeedback

Ni som är så där skarpa på design eller kanske läser en massa tidningar och retar dig på annonser: vad tycker du om denna? Den ska ju vara clean, enkel och framförallt iögonfallande. Funkar den? Kommer troligen dock att bytas mot en Nubar-flaska istället.

12 tankar på “Annonsfeedback

  1. Jag tycker att den känns lite plåttrig om än snygg. Kanske få flaskan och texten att poppa lite, nu tittar jag mest på krumelurerna och det är väl inte meningen antar jag

  2. Det är lite småsvårt att se mail i nailmail loggan då det lila och det svarta är så nära varandra i ton. Om du ljusar upp det lila en liten aning så blir det jättebra! Och Prenumerera på nagellack skulle jag ha satt ovanför!

  3. Snyggt! Tänker dock på om du kan få fram budskapet bättre… Texten försvinner och flaskan tar över. För mig ser det mer ut som reklam för nagellacket istället för din affärsidé! Det är ju onödigt att bjuda på den… haha.

    Ett förslag är att göra texten Prenumerera på nagellack större och i en kontrasterande färg och lägga den snett över flaskan?

    Lite tips från informatören Mia. :)

  4. Förlåt att jag spammar dig, men kom på en sak till – du skulle kunna ”avidentifiera” nagellacksflaskan… Hitta någon snygg flaska och retuschera bort loggan alternativt hitta en stiliserad flaska?

  5. Mia: Jag kommer ha en Nubarflaska, eftersom det är det lacket vi har den månaden. På det sättet hjälper vi varandra.
    Men tack för alla andra tips, håller på och jobbar med den nu. =)

  6. Ah det är så du ska använda annonsen. :) Men då kan du lägga text över flaskan men inte över produktnamnet. Och så kan du ju byta ut flaskan för andra erbjudanden.

    det är bara tips, så ta till dig det du anser vettigt, om nåt. :)

    Jobbar med sånt här och det är så himla kul, så blir lätt lite överengarerad.

    Ska bli kul att se resultatet sen!

  7. Krumilurerna får mig att tänka på dåligt gjorda tatueringar, så jag tror att du behöver göra dem färre samt ändra mönstret en aning. Typsnittet på ”Prenumerera på nagellack” är bra, men frågan är om du behöver ett utropstecken? Det känns också lite billigt.
    Det vore för övrigt snyggare om det var lite mer space mellan ”Prenumerera på nagellack” och Nailmail-loggan.

  8. Jag tycker som många andra att det vore snyggare med ”Prenumerera på nagellack” överst och Nailmailloggan underst. Du skulle nog också kunna göra Nailmailoggan större. Och när du byter lack tycker jag att det vore snyggt om du väljer en lackfärg som matchar snirklorna, det skulle kanske kunna göra att det blir lite mindre fokus på flaskan och känns som en mer sammanhållen annons, tror jag.

Kommentarer är stängda.