Har lite bråttom, ska iväg till glädjens högborg – AMS!

Dagens är Black som grund, därefter Mac-pigmentet Old Gold i den inre ögonvrån och Vanilla Sky från TINte i den yttre. Den vita täcker lite dåligt så det svarta syns igenom lite väl mycket. Men jaja. Infomöte i em också, kul kul *not*. Vill inte ha ännu ett säljjobb!

  1. Hej, har just hittat till din blogg, här ser det ut att finnas mycke kul! Snygg make som sjutton, det var kul att se Old Gold på, den ligger här och skrotar och väntar på att testas, men jag har ännu inte kommit till skott.

  2. Så snyggt!Jaha,Norrköping är kanske staden med stort S?! I alla fall om man får döma av er vackra lägenhet i detta fantastiska hus.Jag ska följa er utveckling.Ha det bra i er nya lägenhet!

  3. Gud vilka fina ögon du har! Jag har jättesvårt att lägga ögonskugga på mina ögon eftersom ögonlocket ändå inte syns, skittrist.. :(
    Hittade hit genom Taddäh (som jag kallar honom) här över.. :D
    Kram Lovis

Comments are closed.