26 april, 2024

Behöver ni inspiration?

Fick ett erbjudande om att börja sälja Amway-produkter, de har bland annat ett sminkmärke knutet till sig som heter Eddie Funkhouser. Nu är detta absolut inget för mig, Amway orsakar kaos i mina varningsklockor, men jag såg lite coola bilder som naturligtvis fick en sminkjunkies hjärta att klappa lite snabbare och hårdare.

Eller vad tycker ni?

11 tankar på “Behöver ni inspiration?

  1. Mina föräldrar säljer just det sminket. ´Det ÄR verkligen inga dåliga grejer men jag har inget själv. Tycker det hela är krångligt och lite ”Pyramid” över det hela. Men att själva make up-produkterna är bra råder det nog ingen tvekan om!

    MVH
    Jean

  2. Hej,

    Va bra att du sa det!!
    Vad har du för webbläsare? Jag använder Explorer men provade firefox igår och då såg allt helmysko ut, kan ju vara det. On top of that hade jag Ubuntu som OS..=(

    Måste försöka fixa det! Blir glad om du svarar.

    /Cissan

  3. Jag blev också erbjuden det men som sagt, varningsklockorna började ringa så fort säljaren sa : ” Berätta inte om det här för någon innan du kommit igång ordentligt. Du förlorar bara din trovärdighet”. Ehhhe va???
    VAD är det som ska göra att jag förlorar trovärdigheten? Jo, det handlar ju om att värva folk, alltså pyramidverksamhet, och det vill jag inte under några som helst omständigheter vara med om!
    Bra att du tackade nej.
    Men jag håller med dig, prylarna ser proffsiga ut!

  4. Jean: Ja det tror jag säkert, men jag vill inte vara med om nåt pyramidtjosan.
    Carolina: Ehh, haha, finns ju en del folk som tycker sånt är otroligt spännande och går igång på just det. Men visst, E Funkhouser vore coolt att prova nån gång.

Kommentarer är stängda.