29 april, 2024

Dagens: Första snön

ons-0411-5Det snöade i Norrköping idag! Härligt om det inte hade blåst så dant också, fick stora snöflingor rakt i ögonen!

Nåja, var på Nailshop idag och diskuterade beställningen av Nubar. Visade sig att jag måste beställa redan på måndag, vilket är väldigt tajt eftersom jag hoppas på en massa nya kunder efter mässan i helgen. Tidningen Lifestyle har ju inte kommit ut ännu och även den hoppas jag ska generera kunder. Så jag får höfta lite och hoppas att det kommer gå bra ändå.

ons-0411-4Jag var också på sjukhuset för att besöka pappa. De har upptäckt ännu en tumör nu, denna gång i höften. Först den 10e ska han dock få strålning igen, jag önskar de kunde snabba på lite! Han har ju redan förlorat ett år pga läkare som bara skyfflar bort patienter som kommer och klagar på svåra smärtor. :(

Nå, Dagens är på en grund av Lumens eyeshadow primer. Därefter en blå skugga från MUS som heter Rec över hela det rörliga ögonlocket upp mot globlinjen. Över detta sedan Queens & Shadows mineralskugga Kelly, som är ett brungrått skimmer och som dämpade Rec en aning. Svart gelliner och mascara.

Foundationen jag har på mig är HELT FANTASTISK, förutom då att färgen är HELT FEL. Det är IsaDoras 16hrs Moisturizing nånting som jag fick ett prov på i senaste DV. Den flöt på så otroligt fint och sitter jättebra fortfarande. Gick in på Kicks för att köpa den (fast en ljusare såklart) men köpte den dubbelt så dyra Even Better från Clinique istället.Gah.

ons-0411-1ons-0411-2ons-0411-3

En tanke på “Dagens: Första snön

  1. Tjusigt! Rec är en fin blå skugga tycker jag, skaffade den nyligen själv men har inte hunnit använda den. Nu blev jag lite inspirerad att testa, men jag har lite nya samples från MAD som lockar mera att testa sig igenom först ;-)! Trist med din pappa! Hoppas verkligen att allt går vägen till slut!
    .-= » Marinas senaste inlägg: Poise =-.

Kommentarer är stängda.