10 maj, 2024
Okategoriserade

Broadway Artificial Nail Remover

Jag fick en burk med Broadway Artificial Nail Remover av Lasso-Eva häromveckan. Hennes man hade köpt fel till deras dotter och naturligtvis tänkte de på mig =) Dessa är dock för konstnaglar, eller alltså lösnaglar fästa med lim. Så de är egentligen inte alls lämpliga för mina naglar som har några lager geléförstärkning.

Själva idéen är så grymt bra, att slippa gnugga med bomullspads för att få bort nagellack. Framförallt nagellack med glitter som är så fruktansvärt jobbigt att få bort att jag ofta drar mig för att lacka med glitterlack. Tanken med dessa är att man stoppar ner fingret, låter det stå några minuter, vispa runt lite och så TaDaaaa!!! Allt borta! Genialiskt!

Men som sagt, dessa var för konstnaglar och även mitt gelé löstes upp. Nu gör det inte så mycket för jag ska få nytt på onsdag. Så jag slipar bara lite för att jämna till kanterna och lackar över tills dess.

Men jag har för mig att dessa finns för vanliga naglar också, så det ska jag köpa sen! Mycket bra grej och det sved inte eller nånting. Tummen upp!

4 tankar på “Broadway Artificial Nail Remover

  1. Använder Depends variant till mina naturliga naglar. Det enda negativa är att jag inte kommit på att använda den långt tidigare och då sluppit all jäkla bomull. :D
    .-= » Ankis senaste inlägg: Punkig kassler =-.

  2. Sedan jag läste på Lacquer Laine om hur man kan använda folie för att ta bort glitterlack har mitt liv blivit lite enklare. Det är helt suveränt, och jag har börjat använda det oftare och oftare, även för andra lack och när jag har mycket dekorationer. Det är så himla skönt att få bort lacket utan att gnugga!

    Ni kan se beskrivningen här: http://lacquerlaine.blogspot.com/search/label/foil%20method

    Jag har prövat Depends dip-in men var inte övertygad. Tyckte den fort blev missfärgad och gjorde att hela fingertoppen blev nerkladdad med nagellack. Men så använder jag i o f s väldigt mycket mörka lack, om man mest håller sig till ljusa tror jag den funkar mycket bättre.
    .-= » Lina Ts senaste inlägg: Blommor =-.

Kommentarer är stängda.