19 juni, 2024

Clinique New Dramatically Different Moisturizing Cream

Som jag skrev förra veckan har Clinique släppt en ny kräm i den gula serien, de som kallas Dramatically Different. Den här krämen blev min räddning, är väldigt tacksam att pressprovet damp ner precis nu.

clinique-trio

Clinique New Dramatically Different Moisturizing Cream är en fuktrik kräm utvecklad av hudläkare. Krämen kombinerar hudstärkande ingredienser med intensiv fukt som håller hela dagen. Gör huden behagligare och motståndskraftig. Den här krämen är till för torr och mycket torr hud och på 8 veckor stärker den hudens barriär med 50%. Den är också testad på sibiriska kvinnor, ni vet säkert alla hur tuff levnadsmiljö det är där uppe där det är kallt och torrt. Det ger en stor belastning för huden. 97% av kvinnorna i sibirien tyckte den gjorde sitt jobb perfekt.

Clinique har tre versioner av Dramatically Different Moisturizing. Dramatically Different Moisturizing Cream som alltså är nyheten och presenteras i en burk, Dramatically Different Moisturizing Lotion+ som också är för torr/mycket torr hud men har en tunnare formula och Dramatically Different Moisturizing Gel som är en mer geleig formula lämpad för fet och kombinationshy. Den senaste passade mig bra innan jag blev gravid, nu behöver jag massor med fukt.

Det här är ingen recension eftersom jag bara använt den i 2 veckor, men jag gillar verkligen känslan av den. De röda, torra fläckar jag hade i ansiktet är borta och den fungerar även bra under sminket med en fin finish hela dagen. Jag är med andra ord imponerad – och tacksam.

Clinique New Dramatically Different Moisturizing Cream släpptes i februari och kostar 225 sek för 50 ml och 425 kr för 125 ml.