19 juni, 2024

Missat BookBeat?

bookbeat2

Ni har väl inte missat att jag samarbetar med BookBeat? BookBeat är Bonniers boktjänst för e-böcker och ljudböcker och det betyder ett enormt utbud av böcker. Vill du signa upp dig på BookBeat gör du det här >BookBeat<. Denna länk leder till ett registreringsflöde som gäller en fri månad. Ingen bindningstid! Därefter kostar det 169 kr per månad att lyssna/läsa hur många böcker du vill.

Jag måste dock erkänna att jag har väldigt svårt för att komma igång med läsandet. Just nu lyssnar jag på Karin Boyes Kallocain och det är Leif Pagrotsky som läst in den… Känns lite obekvämt faktiskt, han pratar rätt fort så det var svårt att vänja sig. Ska ta tag i den igen snart.

Har ni några boktips, böcker jag inte får missa? Hit me!

2 tankar på “Missat BookBeat?

  1. Kul samarbete! Själv har jag testat ljudbok en gång och det var verkligen inte för mig. Gillar att läsa själv, kunna läsa om, gå tillbaka och betona på mitt sätt. E-bok vore kanske nåt men mobilen känns för liten och datorn för krånglig då tar jag hellre en vanlig bok.
    Boktips åhh sånt gillar jag. Du som gillar starka kvinnor, har du läst Johanna Hildebrandts serie om Valhalla? Mycket bra historisk serie med starten hos Freya. Sen är Nesbøs böcker spännande och ja, Keplers har du väl inte missat?

    1. Ja jag tycker också det är jättesvårt med ljudböcker, kämpar på men är sällan ensam så länge att jag kan lyssna fokuserat. Kanske blir bättre i framtiden. Och jag gillar inte heller att läsa på skärm trots att jag har en platta som är stor som en bok.

      Tack för tipsen! Tror jag läst någon liknande historisk serie, kanske var den om Freya? Och Kepler och Nesbo är bra!

Kommentarer är stängda.