nubar-peacockfeathers-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags att vässa klorna för nu kör vi, eller hur? Har du något grönt på naglar, ögon eller kanske kläder idag tycker jag du ska vara med på vår fina temadag. Lägg till dig nedan!

Idag tänker jag visa ett lack som är så där busigt på gränsen, nämligen Nubar – Peacock Feathers. Jag har två versioner av detta lack, dels ett som jag fick nånstans 2009 som är mer av ett krämlack samt detta som jag fick i höstas som är mer som ett tunt effektlack. Den senare versionen kom med en ny kollektion som heter Chromatic Collection – den innehåller 4 helt underbara duochroma lack som är nya plus då denna nya version av Peacock Feathers. Jag har tyvärr inte gjort en jämförelse på dessa men tänkte göra det innan jag tar bort och byter manikyr. Men en koll i mitt arkiv visar att det är mer åt det lila hållet.

Här har jag lagt ett lager över lila A England Elaine, kanske hade effekten blivit en annan över svart eller grönt. Jag tycker det gröna syns även om det har en mer tealnyans än rent grönt. Väldigt tjusigt iaf! Ett lager räcker för att täcka lacket under, medan det behövs tre lager för att bli snyggt på egen hand.

Vad tycker du om detta? Jag tokälskar duochroma lack!

nubar-peacockfeathers-2nubar-peacockfeathers-3nubar-peacockfeathers-4nubar-peacockfeathers-5nubar-peacockfeathers-6


 

 1. Jag håller med dig-tokälskar det =) Galet vackert, och jag tror att det vinner lite på det mörklila också. Det vore spännande att se det över ett mörkgrönt cremelack =)

  Två av de tre lacken jag köpte av dig fick vara med idag-det okända djupröda skimret fick inte vara med, men visade sig matcha en av mina favoritklänningar perfekt :D

  • Ja, det måste jag testa! Och över svart och vitt!
   Kul att du gillade lacken du köpte! :D Jättefin kombo dessutom!

   Kul att du var med idag =)

 2. Åh, älsk! Jättefint tycker jag. Jag har det gamla Peacock Feathers och det är flera år sedan som jag lackade med det. Kanske får kika på de gamla Nubar-lacken. Så många fina.

  • ja det är så himla fint! Det gamla Peacock Feathers är ju inte alls. Och klart du ska ta fram dina gamla Nubar!

   Kul att du var med idag! =)

 3. Det är supervackert! Duokromer är mina favoriter! Det är så magiskt när de skiftar beroende på hur man håller händerna. Jag kan stirra på mina naglar i evigheter när jag har duokromer på mig.

  • Ja jag älskar också duochromer och då speciellt i dagsljus utan sol, så himla vackert! Kul att du var med idag =)

 4. Vilka superfina bilder du tagit på Peacock Feathers! Det var verkligen hundra år sen jag bar det själv, tror det var mitt första duokroma lack. :-)

  • Tack så mycket!
   Som sagt, detta är den nya versionen. Den gamla är inte alls lika duochrom men vacker den med =) Kul att du var med idag!

 5. Det här är ju riktigt snyggt och tack för att du påminde mig om Grön Onsdag för mitt minne är inte riktigt bra just nu :)

 6. Såååå snyggt!!! Har några duokroma men de är ganska tunna och blir inte alltid den effekt man ser i flaskan. Har inte tänkt på att man kan måla t.ex. ett lila underlack för att framhäva färgerna. Har speciellt ett guldröttorange som skulle behöva en liten extra knuff.
  Är med idag med ett grönt jag köpt av ….hmmm just det, av dig ja :D

  • Tunna lack gör sig alltid bäst med underkläder =) Så testa ditt guldrödaorange med ett rött under tex, kan nog bli snyggt!
   Kul att du var med idag! :D

 7. Skiiiitsnyggt! Helt i min smak ;-) själv hann jag inte va med idag… kom precis hem från jobbet :-( får försöka nästa onsdag igen.

  • Kul att du gillar det!
   Att du inte förbereder inlägg till nästa dag istället? Måste vara jobbigt att alltid blogga så sent.

Comments are closed.