24 april, 2024

Grön Onsdag: Diamond Cosmetics – Hypnotic

diamondcosmetics-hypnotic-1

Varmt välkommen till aprils första Gröna Onsdag! Jag hoppas att du inte blev lurad alltför mycket igår? Om du är grön idag så får du gärna vara med på vår fina temadag – och det är inget skämt! Lägg till din länk nedan så gör jag en sammanfattning av alla deltagare efter 21.

Idag vill jag visa er en otroligt bortglömd skönhet som jag blev påmind om att använda när FruVesa fick det i vår födelsedagsgrupp. Nämligen helt otroligt vackra Diamond Cosmetics – Hypnotic! Det här lacket är så grymt vackert, kanske inte ser så märkvärdigt ut i flaskan men på naglarna… Ah! Magi och kärlek! Skimret ger det ett otroligt vackert djup också. Ni ser att det är en grön-teal, alltså en tealturkos nyans som går mot grönt. Det är helt magiskt! Min favoritfärg!

Här är det två lager, även formulan är to die for. Det är inte särskilt mycket städat här, det är nog bara rundat lite längs kanterna. Otroligt lättlackat och väldigt fin finish.

Jag kan inte annat än älska detta och hoppas du gör det också! Rösta ovan!!

Och är du med idag får du gärna skriva en kommentar också!

English: Diamond Cosmetics – Hypnotic for Green Wednesday, this polish is sooo beautiful! Love the finish and the formula! 

diamondcosmetics-hypnotic-2diamondcosmetics-hypnotic-3diamondcosmetics-hypnotic-4diamondcosmetics-hypnotic-5diamondcosmetics-hypnotic-6diamondcosmetics-hypnotic-7

[inlinkz_linkup id=389154 mode=1]

22 tankar på “Grön Onsdag: Diamond Cosmetics – Hypnotic

  1. Jättefint – och jag stod faktiskt och hade det i handen i går kväll när jag skulle plocka fram några gröna lack för kommande onsdagar! :) Så det måste jag ju ta fram nu! Är med idag – en mani med två gröna färger minsann!

  2. Detta är verkligen superfint, är så glad att jag köpte den av dig!
    Jag är med idag, fast med en grön eyeliner.
    PUSS

  3. Vilket fint lack! Din gröna lacksamling är verkligen enastående!

    Jag är med idag, alldeles för sent, med ett grönt öga.

    1. Tack så mycket! Jag måste snart reprisera men är det en favoritfärg så är det! =)
      Du är så vacker fina du!

Kommentarer är stängda.